Kezdőlap
Elmélkedések
Lelkiség
Hitébresztő
Zene
Filmek
Evangélium
Archívum
Vendégkönyv  

 

Filmek

 

A dal

Jed megismerkedik Rose-al, akivel egymásba szeretnek. Nem sokkal házasságkötésük után a férfi ír egy dalt nejének, amely elindítja őt a világhírnév felé. Ez a sztárlét azonban egyre inkább összeegyeztethetetlen családi életével, amely végül válságba jut.

    Szelíd szerelem 1-8.

Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy tragédia folytán az asszony megözvegyül, és úgy érzi,a jövő nem tartogathat már számára sok jót. De aztán minden megváltozik...

 

 

Karácsonyi angyal

A magányos munkanélküli asszony segít az új főnökének, aki névtelenül tesz jót másokkal. Amikor azonban egy  újságíró megtudja,  mit is csinálnak, döntenie kell, hogy felfedje-e az igazságot, miközben a nőnek óvnia kell főnöke titkát és a saját szívét.

   

Irányváltás

Luke álma a szörfözés, ennek szeretne élni, de az élete válságba kerül, fellázad minden és mindenki ellen. Ez adja a hátteret ahhoz, hogy felismerje Isten gondos-kodását, és átadja életét Jézusnak. 

 

 

Októberi csecsemő

A történet alapját az abortusztúlélő, Gianna Jenssen bizonysága adta.  Egyedül Isten Igéje képes a szív leg-mélyebb fájdalmát feloldani, valódi örömöt és megbékélést teremteni.

   

Séta a múltba

Landon a menő arcok príma életét éli egy középiskolában. Amikor egy tréfa rosszul sül el, bünte-tésként közösségi feladatok elvégzésére ítélik. Így kerül kapcsolatba Jamie-vel, aki a helyi lelkész  lánya.

 

  Életem a szörf

A tinédzser Bethany Hamilton imádta a szörfözést, a hullámlovaglás volt a mindene. Egy szörnyű tragédia azonban beárnyékolta életét. Megtámadta egy cápa, és leharapta az egyik karját. Elképesztő kitartása, megingathatatlan hite segítségével készül a visszatérésre

 

 

Sarah választása

Megtartsam vagy elvetessem? Egy-egy döntésünk életre szóló változást hozhat a sorsunk alakulásába! Különösen, ha arról van szó, hogy kinek a kezébe helyezzük az életünket, kibe vetjük a bizalmunkat.

 

 

 

A nevem Gábriel

Egy elátkozott falu, ahonnan mindenki csak menekül, de akkor megjelenik Gábriel, és.... csodák sorozata történik, amit az emberek alig tudnak feldolgozni, mert a változásnak nem kívülről kell jönni, hanem belülről.

   

Az eskü

Johnnak és feleségének az asszony könyörtelen betegségével kell megküzdeniük. John ekkor érti meg, mi is az igazi jelentése az oly sok évvel azelőtt fogadott esküjének.  

 

 

A bátorság emberei

Négy ember, egy elhívás: szolgálni és védeni. Mindannyian tudják, hogy Isten arra vágyik, hogy a gyermekeikkel is törődjenek. Képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy szolgálják és védjék azokat, akik a leginkább kedvesek nekik?

 

   

Az elveszett és megtalált család

Egy dúsgazdag hölgy pillanatok alatt szegénnyé válik. Mégis, éppen ekkor találja meg élete legszebb hivatását!

 

 

Életet menteni

Jake feláldozza a karierjét, mint sportoló, hogy életeket mentsen, miután végignézte legjobb barátja halálát.

 

    A passió

A film Názáreti Jézus életének utolsó tizenkét óráját jeleníti meg.

 

  A tökéletes ajándék

Jess, az ács karácsony idején érkezik egy amerikai kisvárosba, ahol segít felépíteni a betlehemet a templom előtt, és emlékezteti a város lakóit, hogy miről is szól a karácsony. 

 

   

Tűzálló

Egy tűzoltó megpróbálja megmenteni szétesni készülő házasságát. A sokat hallott téma ellenére ez egy csodálatosan felépített és izgalmas játékfilm.  

 

 

A találkozás

Éjszakai vihar, elhagya- tott vidék és büfé. Az ide kényszeredetten betérők azzal szembesülnek, hogy a büfés mindent tud róluk, és egészen megdöbbentő válaszai vannak olyan kérdésekre, amelyeket maguknak is alig mertek feltenni... 

       
 

Győzelem

Macsó fiatalok terrorizálják az iskolát. Az egyiküknek hatalmas fordulat áll be az életébe, és elkezdi a másik oldalról szemlélni a világot.

 

       
   

 

       
           

 

 

A filmek megtekintéséhez kattints a borítóra!

Kezdőlap | Elmélkedések | Lelkiség | Hitébresztő | Zene | Filmek | Evangélium | Archívum | Vendégkönyv

Webmaster: redgabor@freemail.hu  © copyright 2010 Vörös Gábor

Lélek Ébresztő